Svečanom misom i predstavom Mladena Medaka – Gage završili ovogodišnji Dani Svete Ane


Utorak, 28. srpnja 2020.

Dani Svete Ane završili su ovu nedjelju sa svetom misom u čast zaštitnice mjesta Svete Ane na kojoj su bili mnogobrojni vjernici iz okolnih mjesta, a koji su iskoristili priliku da razgledaju Svetu Anu i vodenicu po kojoj je Sveta Ana poznata.

U večernjim satima održana je predstava KAJBARE Mladena Medaka - Gage. Brojnu publiku na večeri cabaret glazbe zabavio je i nasmijao Mladen Medak- Gaga, a publika je uživala u njegovim brojnim pričama, pošalicama i pjesmama, ali i lijepom vremenu bez kiše.

Organizatori Mjesni odbor i Udruga žena Svetojanke istaknuli su kako su iznimno zadovoljni odazivom gostiju na ovogodišnje Dane Svete Ane koje je i ove godine u ovo malo prigradsko naselje privuklo lijepo vrijeme i nadaleko poznata poslastica- Svetojanska zlevanka, a posebice zbog posebnih uvjeta pod kojim se održavaju sve manifestacije zbog koronavirusa. Kako su naglasili pripreme su odrađene na vrijeme uz pomoć Turističke zajednice Grada Đurđevca i svih mještana te uz potporu Grada Đurđevca. U pridržavanju propisanih mjera zaštite pomogli su im i članovi DVD-a Sveta Ana.