Treći vikend Summer Cock Festivala: očekuje vas završnica malonogometnog turnira, odbojkaški turnir i koncert PSIHOMODO POP-a


Srijeda, 11. kolovoza 2021.

Treći vikend Summer Cock Festivala u Đurđevcu u organizaciji Turističke zajednice Grada Đurđevca za sve one željne dobrog provoda i zabave donosi niz zanimljivih događanja. Vikend započinje u petak, 13. kolovoza s početkom u 19:30h na Športsko-rekreacijskom centru Vlado Lešćan Duspe završnicom Kvartovskog malonogometnog turnira Grada Đurđevca, a nastavlja se u subotu 14. kolovoza kada će se na odbojkaškom igralištu pored teniskih terena s početkom u 9,00 sati održati natjecanje parova u odbojci u organizaciji Teniskog kluba Đurđevac.

U subotu navečer, na Trgu sv. Jurja s početkom u 21,00 sat publiku će zabavljati poznati rock band - Psihomodo Pop. Ulaz na koncert je besplatan, a sukladno propisanim epidemiološkim mjerama od strane Nacionalnog stožera Civilne zaštite za sjedeća mjesta na koncertu potrebno je priložiti Covid putovnicu tj. potvrdu o tome da ste preboljeli Covid-19, da ste cijepljeni ili imate negativan test.

Zabave i dobrih filmskih naslova neće nedostajati ni u Kinu Đurđevac gdje je u petak, 13. kolovoza u 20:00 sati na rasporedu komedija Free Guy, dok u nedjelju, 15. kolovoza u 10:30 sati sve mališane očekuje sinkronizirana 3D avantura Spider man: Novi svijet.