U Đurđevcu održano županijsko natjecanje u krosu


Petak, 20. ožujka 2015.

Đurđevačka OŠ Grgura Karlovčana za osnovce naše Županije, te Strukovna škola Đurđevac za srednjoškolce, bili su danas 20. ožujka 2015. domaćini Županijskom natjecanju u krosu. Svoje sportske vršnjake s područja Koprivničko-križevačke županije, đurđevački su domaćini dočekali u sportskoj dvorani Strukovne škole gdje je upriličen kratki ceremonijal otvaranja, u sklopu kojeg im je u ime Grada Đurđevca dobrodošlicu i sportsku sreću poželio i Gradski vijećnik Zoran Jančijev.  Natjecanja i kros-utrke su se potom održavale na trim stazi Park šume Borik.

U konkurenciji osnovnih škola – djevojčice, postignuti su sljedeći ekipni rezultati:

1. mjesto  OŠ Ljudevita Modeca Križevci

2. mjesto OŠ Braća Radić Koprivnica

3. mjesto OŠ Grgur Karlovčan Đurđevac

U konkurenciji osnovnih škola – dječaci, postignuti su sljedeći ekipni rezultati:

1. mjesto OŠ Braće Radić Koprivnica

2. mjesto OŠ Ljudevita Modeca Križevci

3. mjesto OŠ Grgur Karlovčan Đurđevac

U kategoriji osnovnih škola, za OŠ Đurđevac nastupale su djevojčice Lara Kletuš, Ena Karan, Dolores Martinčić i Laura Šiptar, dok su u kategoriji osnovaca nastupili đurđevački dječaci Dominik Begić, Jan Fusić, Zdenko Balog i Filip Čordašev.

U konkurenciji srednjih škola - djevojke, učenice Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac, u sastavu Lea Pavlović, Marijana Rep, Ines Šantek i Ana Šimunko, osvojile su treće mjesto, dok su učenice Strukovne škole Đurđevac, u sastavu Valentina Rajnović, Nikolina Ferenčić, Anamarija Škafar i Karolina Bunić, osvojile peto mjesto.

U konkurenciji srednjih škola - momci, učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac u sastavu Dinko Begić, Karlo Molnar, Martin Štefan i Zvonimir Fusić, osvojili su četvrto mjesto, dok su učenici Strukovne škole Đurđevac, u sastavu Mihael Molnar, Patrick Jambres, Domagoj Horvat i Robert Kožar, osvojili peto mjesto.

Prvo mjesto u konkurenciji srednjih škola - djevojke, osvojile su učenice Gimnazije Ivana Zakmardije Dijankovečkoga iz Križevaca, dok su drugo mjesto osvojile učenice Gimnazije Fran Galović Koprivnica. U istoj konkurenciji za momke, prvo mjesto osvojili su učenici Gimnazije Ivana Zakmardije Dijankovečkoga Križevci, a drugo mjesto učenici Gimnazije Fran Galović Koprivnica.