Dječji tjedan: u Gradskoj knjižnici Đurđevac čekaju vas razne radionice i pričaonice za najmlađe


Petak, 4. listopada 2019.

U Gradskoj knjižnici Đurđevac po završetku Tjedna cjeloživotnog učenja 6. listopada 2019. obilježiti će se i Dječji tjedan koji traje od ponedjeljka 7. listopada do nedjelje 13. listopada. Različitim stvaralačkim aktivnostima, radionicama i posjetima učenika Knjižnica želi usmjeriti pozornost javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu.

Prostor Dječjeg odjela Gradske knjižnice Đurđevac namijenjen je djeci vrtićke i predškolske dobi u kojem osim na radionicama te raznim aktivnostima kao i u svojoj bezbrižnoj igri mogu uživati u novim funkcionalnim i didaktičkim igračkama, novim stolovima i stolicama.

– Pozivamo i podsjećamo sve roditelje, bake i djedove te školarce kako je članstvo u knjižnici besplatno za sve, kao i radionice te pričaonice koje se održavaju na Dječjem odjelu, a namijenjene su djeci predškolske dobi, srijedom od 10 do 12 sati te četvrtkom od 18 sati – poručuju iz knjižnice. Svi potrebni materijali i pribor za aktivnosti su osigurani, a potrebno je samo učlaniti se u knjižnicu.