Članice Udruge Mali princ održale dvije radionice


Ponedjeljak, 1. ožujka 2021.
Udruga Mali princ nastavlja s provedbom aktivnosti u sklopu projekta Za bolje sutra te su prošlog tjedna održane dvije kreativne radionice.
U prvoj radnici sudionice projekta su nastavile s provedbom teorijskog dijela nastave unutar predmeta Tehnologija zanimanja te su s profesoricom Irenom Tišljar proučavale koji se sve proizvodi mogu izrađivati od ljekovitog bilja i zaključile da je uz malo znanja i vještina lako spojiti stečena znanja i izraditi jednostavne, ali djelotvorne kreme za njegu kože lica, ruku i čitavog tijela. Cilj ove radionice bio je svladati postupke spajanja vodenih i masnih faza koje se koriste za izradu krema te naučiti kako i gdje je moguće nabaviti sastojke za izradu krema koji su prirodni i dobri za sve tipove kože.
Drugu radionicu održala je Anđela Lenhard Antolin koja je sa sudionicama projekta osmislila knjižicu IMAM TE RADA s ljubavnim porukama uz misao da o ljubavi, makar i neplanirano ili možda baš motivirano, valja uvijek razmišljati, govoriti, pisati i živjeti je. Kako bi knjižica bila potpuna, uz pisanje poruka odrađeno je i fotografiranje sudionica.
Poruke iz knjižice IMAM TE RADA uskoro idu u tisak kako bi ih mogli vidjeti svi zainteresirani te ih uputiti dragim osobama.