U subotu obilježavanje 26-te obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi


Utorak, 17. listopada 2017.

Grad Đurđevac, Općine Virje, Ferdinandovac, Kalinovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Molve, Koprivničko-križevačka županija te Turistička zajednica grada Đurđevca poziva sve branitelje, sudionike Domovinskog rata i obitelji poginulih branitelja, te sve žitelje Podravine na obilježavanje 26. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi u Đurđevcu u subotu 21. listopada na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu s početkom u 15,30 sati.

Svečanom programu koji počinje u 15,30 sati na Trgu svetog Jurja, u 9,30 sati prethodit će sportska natjecanja za branitelje u dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana i na streljani Strukovne škole Đurđevac te polaganje vijenaca za pale branitelje u 14,30 sati nakon čega slijedi Sveta misa za sve branitelje u 15,00 sati na Gradskom groblju u Đurđevcu.

Obilježavanjem osnivanja 26. obljetnice braniteljskih postrojbi odajemo počast poginulim braniteljima i obvezujemo se da ih nikada nećemo zaboraviti.

Nakon svečanog djela druženje će se nastaviti uz vojnički grah i prigodni zabavni program uz glazbeni sastav PRIJATELJI PODRAVINE.