Udruga A je to art – Podravina projekt KREATIV 10: održana prva radionica


Nedjelja, 8. ožujka 2020.

Udruga A je to art -Podravina provodi projekt sagu KREATIV 10, te je raspisala javni poziv za sve zainteresirane da se slobodno prijave na jednu od deset radionica.

Tako je ovaj tjedan održana i prva radionica, a sudionici radionice sve što su decupagirali odnijeli su doma. Uređivale su se starinske stolice, ormarići, poslužavnici, satovi, starinske kutijice za satove i slike… Dobro druženje se nastavilo dok se nisu svi komadi drvenarije i ukrasili uredili i podijelili..

-Veselimo se sljedećoj radionici koja starta 11.ožujka, voditeljica je Ana Marija Đuričić učenica opće Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva i pokazat će nam izradu sitnih rekvizita za proslave (zahvalnice, pozivnice, reveri, cvjetni ukrasi od papira, traka itd..) Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže- rekla je Valentina Jadanec.

Na radionicama možete naučiti izraditi, usavršiti i pojačati svoj skriveni talent te pojačati svoju kreativnost na najjače.

Radionice se održavatju u Društvenom domu Novo selo, Ulica kralja Zvonimira bb. Cijena radionice po osobi iznosi 40,00 kuna, a upisati se mogu svi bez obzira na godine i to na broj mob. 095/8417-436 te rezervirati svoje mjesto. Sve nastale uratke na radionici nosite kući, a pribor za rad osigurava udruga.