Udruga A je to prikupila 14.350 kn za pomoć Mihaelu


Utorak, 10. siječnja 2017.

Nesretna obitelj Prispilović iz Cvetkovca u teškoj je prometnoj nesreći ostala bez dvogodišnje Emanuele, otac Željko u teškom je stanju hospitaliziran, dok je majka Sanela otprije bila teško bolesna. U toj priči mali Mihael ostao je sam, barem dok mu se otac i majka ne oporave.

S obzirom na to da je riječ o obitelji s malim primanjima, Udruga A je to uključila se u humanitarnu akcija za pomoć nesretnoj obitelji. Oni su organizirali humanitarnu akciju pod nazivom Samo 1 kuna, a tijekom proteklog razdoblja za malog Mihaela postavili su 43 zapečaćene kutije po Đurđevcu i okolnim mjestima.

Prebrojavanje novca održano je pred pet svjedoka. Kao svjedoci nazočili su Marija Furdić, Marko Rac, Mario Kaniški, Robert Rodman i Jura Tomrlin. Sveukupno je izbrojeno 14.351,29 kuna, a članovi koji su sudjelovali u brojanju novčanica bili su Tanja Fuček, Kristina Đuričić, Ines Talijan, Patricija Čekada i Ivan Jadanec. Zapisničar ovog događaja bila je Valentina Jadanec, tajnica udruge, iz koje javljaju da je uplata na račun malenog Mihaela već izvršena.