Udruga Mali princ: održan drugi sastanak projektnog tima zaduženog za provođenje EU projekata


Srijeda, 18. rujna 2019.

Ovaj tjedan održan je drugi sastanak projektnog tima projekta Pružanje usluga osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu s Udrugom Latice iz Koprivnice i Udrugom Maslačak Križevci.

Voditeljica projekta Iva Avirović upoznala je članice projektnog tima predsjednicu Udruge Mali princ Kristinku Štefan, predsjednicu Udruge Latice Nevenku Fuchs i predsjednicu Udruge Maslačak Tamaru Premuš s aktivnostima projekta provedenim u razdoblju od zadnjeg sastanka kao i s planom aktivnosti za buduće razdoblje.

Zaključak sastanka je da se aktivnosti projekta i dalje uspješno izvršavaju.

Udruga Mali princ Đurđevac od 20. ožujka provodi projekt Pružanje usluge osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji financiranom iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom - faza II". Kroz projekt se provodi osobna asistencija odnosno potpora u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja za 10 korisnika – osoba s intelektualnim teškoćama u svrhu unapređenja kvalitete života, socijalnog uključivanja u zajednicu i sprječavanja institucionalizacije. Projekt se provodi 24 mjeseca odnosno do 20. ožujka 2021.godine. Vrijednost projekta je 1.331.435,28 kn i 100% je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.