Udruga Osmijeh i Peski- Art Đurđevac: prijavite se na online likovnu radionicu Osmijeh u bojama


Utorak, 5. svibnja 2020.

Povodom Dana otvorenih vrata udruga koji su se trebali održati od 20. do 23. svibnja 2020. Udruga Peski-Art Đurđevac i Udruga Osmijeh trebale su održati likovnu radionicu za djecu predškolskog i školskog uzrasta pod nazivom Osmijeh u bojama koja je prošle godine privukla velik broj malih i velikih kreativaca.

-Pošto zbog epidemije COVID-19 Dane otvorenih vrata udruga i likovnu radionicu nije moguće održati u klasičnom smislu istu ćemo organizirati ONLINE. Stoga pozivamo sve udruge, ustanove i pojedince, djecu i roditelje, učenike, učitelje i odgajatelje da kod svojih kuća izrade likovne radove te ih poslikaju i prijave do (tri rada po sudioniku) za sudjelovanje na likovnoj radionici Osmijeh u bojama-ONLINE. Tema i tehnika po slobodnom izboru- poručuju organizatori.

Kod prijave je obavezno navesti ime i prezime, mjesto stanovanja, dob sudionika i eventualno mentora, a moguće su i skupne prijave (razredi, udruge, grupe).

Organizatori će od pristiglih radova izraditi video prezentaciju te istu objaviti 20. svibnja na youtube kanalu i stranicama udruge te raznim medijima.

Prijave za sudjelovanje primaju se do zaključno 17. svibnja i to putem email-a franjo.mihocka@gmail.com ili peski.art@gmail.com te porukom u inbox na facebook udruge Peski Art Đurđevac.