Udruga žena Budrovac nastavlja sa organizacijom kreativnih radionica i humanitarnih akcija


Subota, 2. veljače 2019.

Članice Udruge žena Budrovac ne prestaju sa svojim radom, volonterskog duha im ne nedostaje što dokazuju redovitim kreativnim radionicama za članice i ostale mještane koje vodi predsjednica Marija Markuš. Tri puta tjedno okupljaju se u prostorijama udruge u Društvenom domu u Budrovcu gdje od papira, žice, špage, gipsa i umjetnoga cvijeća izrađuju ukrase za Valentinovo i Uskrs.

Osim toga u vremenu radionica u etno sobi na dva tkalačka stana tkaju gunjeve. Svoje radove prodaju na izložbama u svojim prostorijama i na tržnici u Đurđevcu. Rad udruge je humanitaran, a prihodom od prodaje kupuju darove za djecu te hranu i higijenske potrepštine za pakete koje daruju potrebitima. Radionice su prilika za druženje, učenje i razvijanje kreativnosti uz smijeh i zabavu.

Prva prodajna izložba radova bit će 10. veljače s otvaranjem u 14,00 sati u prostorijama udruge u društvenom domu u Budrovcu.

Udruga žena poziva sve zainteresirane da posjete izložbu i sudjeluju u humanitarnom radu udruge. Također poziva predstavnike drugih udruga i društava zainteresiranih za razmjenu iskustva i buduću suradnju.