Udruga žena Grada Đurđevca: jedna od najaktivnijih udruga koja kroz svoj rad njeguje našu baštinu i tradiciju


Četvrtak, 29. rujna 2022.

U prostorijama Doma kulture u Đurđevcu održana je redovna godišnja skupština Udruge žena Grada Đurđevca kojoj je uz članica udruge i ostale goste prisustvovao i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Kroz kratki presjek aktivnosti predsjednica Udruge Mirjana Mišulin podsjetila je članice na proteklu aktivnu i projektima bogatu 2021. godinu. Na skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora.

Predsjednica udruge istaknula je kako se članice udruge sudjeluju na svim događanjima, izložbama, prezentacijama i manifestacijama u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice grada Đurđevca gdje su uvijek zapažene jer kroz svoj rad promiču tradiciju đurđevačke Podravine u eno gastro smislu. Naglasila je i humanitarni rad po kojem je ova Udruga prepoznatljiva, budući da niti jedna humanitarna akcija u gradu pa i šire nije prošla bez prisustva članica Udruge žena grada Đurđevca. U nadi da će još dugo svojim radom i prisutnošću doprinositi dobrobiti ove naše zajednice, članice Udruge zahvalile su se svima koji ih podržavaju.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pozdravio je sve prisutne, te je pohvalio rad i trud svih članica koje prezentiraju našu kulturnu baštinu, naš grad te tradiciju na svim svojim gostovanjima. Dodao je i kako je ovo zasigurno jedna od najaktivnijih udruga na području grada te da će Grad uvijek podržavati projekte i rad udruge.

Na kraju druženja svi skupa su se počastili pogačom s oreji i tortom koje su pripremile vrijedne članice.