Uspješan nastup naših karatista u Zagrebu


Petak, 1. svibnja 2015.

U subotu 25.04.2015 u Zagrebu je održan tradicionalni ''karate Memorijal Zagreb'' na kojem je nastupilo 373 natjecatelja iz Hrvatske i Italije.

Karate klub Đurđevac nastupio je u borbama sa 5 natjecatelja  i u jakoj konkurenciji opet su bili uspješni i osvojili 7 medalja od čega su 3 zlatne, 1 srebrna i 3 brončane te time zauzeli visoko 6. mjesto u ukupnom poretku klubova od njih 42.

Ema Juričić je nastupila u dvije kategorije (učenice -40kg i ml. kadetkinje -40kg) i osvojila dvije zlatne medalje te time pokazala odličnu spremnost. Valerio Prevedan i Ivan Juričić su u kategoriji ml. učenici -30kg također bili odlični i nakon što su pobijedili  svoje protivnike u dvije borbe našli su se u finalu u kojem je Valerio bio spremniji i osvojio zlatnu medalju dok je Ivan osvojio srebrnu. Obojica su još imali nastup i u starijoj kategoriji učenici -30kg u kojoj je samo Valerio osvojio još i brončanu medalju.  Mateja Prevedan je u ml. kadetkinjama -40kg osvojila broncu dok je Vinko Nemet isto tako osvojio broncu u kategoriji ml. kadeta +57kg.

Rezultati:

Ema Juričić - učenice -40kg - 1. mjesto

  1. kadetkinje -40kg - 1. mjesto

                Valerio Prevedan - ml. učenici -30kg - 1. mjesto

                                                               učenici -30kg - 3. mjesto

                Ivan Juričić - ml. učenici -30kg - 2. mjesto

Mateja Prevedan - ml. kadetkinje -40kg - 3. mjesto

Vinko Nemet - ml. kadeti +57kg - 3. mjesto

 

Na natjecanju je sa našim karatistima bio trener dr. Nikola Kopričanec dok je Luka Cestar bio pozvan u svojstvu suca između 30-ak sudaca koji su još sudili na ovom turniru.