Uspješan vikend naših mladih tenisača


Utorak, 10. listopada 2017.

Iza Teniskog kluba Đurđevac je uspješan teniski vikend. Teniski klub Varteks je ovaj vikend bio organizator ekipnog prvenstva za najmlađe tenisače u kategoriji od 8, 10 i po prvi put 9 godina.

Do izvanrednog rezultata u kategoriji od 8 godina došli su Marin Đapa, Mia Robotić i Lucian Lacković uvjerljivim pobjedama kroz natjecanje gdje su u finalnom meču s 3:0 nadigrali Varaždin 1181 te tako po prvi put u povijesti kluba osvojili ekipno takmičenje.

Druga ekipa TK Đurđevca do 8 godina u sastavu Mateo Litvić, Iva Kovačić i Hrvoje Baltić osvojila je osmo mjesto.

Ništa manje vrijedni rezultat ostvarila je i ekipa do 10 godina koja je osvojila drugo mjesto. Nakon plasmana u polufinale, vrlo kvalitetnom igrom,  nadigrali su domaći TK Varteks. U finalu ih je dočekao TK Franjo Punčec koji je ipak bio prejak.

Viceprvaci Sjeverozapadne Hrvatske do 10 godina su: Juraj Šklebar, Mia Robotić, Lucian Lacković, Ivan Jerbić i Galjer Damian.

Ni ekipa do 9 godina u sastavu Eva Hodić, Filip Tomrlin, Mia Robotić i Lucian Lacković nije razočarala, te je osvojila četvrto mjesto.

Teniski klub Đurđevac pokazao je i brojnošću ekipa i kvalitetom igre da je trenutno među najboljim klubovima Sjeverozapadne Hrvatske.