Vikend kino projekcija: na rasporedu animirani film Nesavršeni robot Ron i akcijski film Posljednji dvoboj


Četvrtak, 21. listopada 2021.

Turistička zajednica Grada Đurđevca poziva sve zaljubljenike u filmove da u nedjelju 24. listopada 2021. godine posjete Kino u Đurđevcu u 10,30 sati i ne propuste pogledati sinkroniziranu animiranu avanturu NESAVRŠENI ROBOT RON u kojoj možete vidjeti zanimljivu priču o Barneyju, neobičnom dječaku koji se bori s vladavinom društvenih medija, i Ronu, njegovom novom digitalnom uređaju koji je stvoren da mu bude trenutni ‘najbolji prijatelj‘

Istog dana, u 20,00 sati možete pogledati epsku priču o izdaji i pravdi, ispričanu s tri različita gledišta smještenu u 14. stoljeću - POSLJEDNJI DVOBOJ - s početkom u 20,00 sati. Glavne uloge u ovom filmu odigrat će dobro nam poznati Ben Aflleck, Matt Damon, Adam Driver i Jodie Corner.

Cijena ulaznice za odrasle je 20 kuna, a za djecu 10 kuna. Svoje ulaznice možete kupiti sat vremena prije početka filma na blagajni na ulazu Doma kulture. Ovim putem napominjemo da se svi prilikom ulaska u Kino pridržavaju propisanih mjera od strane Stožera civilne zaštite.