Za bolje sutra: u sklopu projekta članice Udruge Mali princ naučile novu tehniku slikanja pijeskom


Petak, 29. siječnja 2021.

Ovog tjedna u prostorima Udruge Mali princ za sudionice projekta Za bolje sutra organizirane su dvije kreativne radionice.

Pod vodstvom Mirjane Mišulin na prvoj radionici vrijedne sudionice projekta upoznale su se s jednom novom i vrlo zanimljivom tehnikom, tehnikom slikanja pijeskom. Gospođa Mišulin sa sobom je donijela pijesak koji je uz malo čarolije poslužio kao alat za crtanje.

Nakon naučenih novih vještina nastali su vrlo interesantni radovi koji će po završetku projekta biti predstavljeni i javnosti putem organizirane izložbe.

Na drugoj radionici članice udruge dodatno su usavršile svoje znanje našivavanja, a ovog puta motiv im je bila utvrda Stari grad koji su sudionice vješto našile na vrećice od platna.

Projekt Za bolje sutra u cijelosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina.

Osnovne informacije o projektu:

  • Naziv projekta: „Za bolje sutra“, UP.02.1.1.06.0090
  • Naziv korisnika: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“
  • Partneri: Grad Đurđevac i Centar za socijalnu skrb Đurđevac
  • Razdoblje provedbe projekta: 21.10.2019.-21.04.2021. godine
  • Ukupna vrijednost projekta: 440.438,23 kn
  • EU sufinanciranje: 440.438,23 kuna iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Poziv: Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“.