Zlatna jesen v Đurđevcu


Subota, 24. listopada 2015.

U organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice na Trgu svetog Jurja održala se manifestacija Zlatna jesen koja je okupila brojne posjetitelje. Gradonačelnik Lacković je pozdravio sve okupljene i poželio im zabavu u bogatom programu u kojem su nastupili tamburaški sastav Cure iz Centra i pop-rock sastav Black Tatto Band. Građani su ovom prilikom uživali u pečenim kestenima, moštu i degustaciji ostalih prigodnih slastica. Ispečeno je ukupno 80 kila kestena koji su prodavani u humanitarne svrhe te je prikupljeno ukupno 1.545 kuna.

Predstavile su se brojne udruge, OPG-ovi, obrazovne institucije i domaće radinosti, a na kraju programa izabran je i najuređeniji štand. Najuređenijim štandom proglašen je štand Dječjeg vrtića Maslačak, 2. mjesto osvojila je Osnovna škola Grgura Karlovčana, a 3. mjesto Udruga žena s bolestima dojke Narcise.

Dodijeljene su nagrade i za najuređeniju okućnicu u organizaciji Društva Roda, a 1. mjesto osvojila je Jasminka Lešćan, 2. mjesto Mladen Rasinec i 3. mjesto Ivan Klemenčić.