Zvonimir Boban u gostima


Utorak, 22. listopada 2013.

Danas je grad Đurđevac posjetio slavni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban kako bi se upoznao s radom Škole nogometa grada Đurđevca. Iako Škola nogometa grada Đurđevca djeluje samo 2 mjeseca, okupila je mnoštvo djece - zaljubljenika u nogomet, najvažniju sporednu stvar na svijetu. Važnost djelovanja Škole nogometa uvidio je i Zvonimir Boban, te je svojim dolaskom podržao njene aktivnosti, djelovanje i rad i na taj način potaknuo mlade generacije na bavljenje sportom.

Polaznici Škole nogometa mogli su se podružiti i poslikati s kapetanom brončane nogometne reprezentacije iz 1998. godine koji je ovom prilikom poklonio Školi nogometa grada Đurđevca sportsku opremu, koja joj je potrebna za daljnje aktivnosti.

Predsjednik Škole nogometa Zdravko Lenardić, tajnik Milan Slaviček, te članovi Upravnog odbora Željko Lacković, Ivan Radman i ostali članovi Škole nogometa dočekali su Zvonimira Bobana, te ga upoznali s aktivnostima i djelovanjem Škole, ali i istaknutim rezultatima koje Škola nogometa u ovo kratko vrijeme svoga djelovanja postiže.

Dolasku slavnog nogometaša razveselila su se i djeca iz Dječjeg vrtića „Maslačak“ Đurđevac i roditelji polaznika Škole nogometa koji su željeli ovaj dolazak ovjekovječiti pokojom fotografijom.