10. travnja počinje izlaganje katastarske izmjere


Petak, 3. ožujka 2017.

Nakon što je potpisan ugovor o korištenju sa Središnjim državnim uredom za upravljanje državnom imovinom i primopredaje zgrade bivšeg Općinskog suda, uređene su i prostorije u prizemlju zgrade, te je sve spremno za javni uvid podataka prikupljenih katastarskom izmjerom.

Zgrada je predana na korištenja Gradu Đurđevcu radi izlaganja na javni uvid podataka prikupljenih katastarskom izmjerom s istovremenom obnovom zemljišne knjige. Tako je zgrada nakon tri godine traženja dodijeljena Gradu bez naknade za korištenje, a sve do završetka provedbe javnog uvida.

Izlaganje će započeti 10. travnja, te se ovom prilikom pozivaju posjednici i osobe upisane u knjige položenih ugovora i kartone zemljišta i sve osobe koje smatraju da im pripada pravo koje bi trebalo upisati u zemljišnu knjigu da se odazovu pozivu na raspravu za sastavljanje zemljišnoknjižnih uložaka uz predočenje isprave iz kojih proizlazi da bi njihova prava trebala biti upisana.

Od odlaska djelatnika suda u Koprivnicu zgrada je bila prazna i bez namjene pa će ovom prilikom ponovno otvoriti svoja vrata građanima za potrebe provedbe ovog izuzetno važnog projekta.