Deve dobile novu obožavateljicu: Andrea Šušnjara iz Magazina uživala u druženju i fotkanju u Hrvatskoj Sahari


Subota, 29. lipnja 2019.

Hrvatska Sahara i životinjska ekipa i za vrijeme Picokijade okupljaju i privlače brojne obožavatelje, a jedan od njih je i Andrea Šušnjara, popularna pjevačica grupe Magazin.

Nakon uspješno odrađenog koncerta i kumstva na manifestaciji Diganke, zlevanke i prkači pjevačica je izrazila želju da posjeti najpoznatije stanovnike Đurđevca, a to su naravno, naše deve koje su mnoge simpatije i medijsku pozornost osvojile već samim svojim dolaskom.

Deve, ali i ostala životinjska ekipa dobro podnose vrućinu, te kao ostali stanovnici koji sudjeluju u ostvarenju ovogodišnje Picokijade i one uspješno odrađuju svoj dio posla, a to je maženje i fotkanje sa posjetiteljima.

Tako se Andrea u pratnji svog domaćina gradonačelnika Hrvoja Jančija Starogradskom ulicom, gdje je pogledala Đurđevački sajam rukotvorina, uputila prema utvrdi Stari grad i Hrvatskoj Sahari.

Pjevačica je ostala oduševljena životinjama i njihovoj privrženosti ljudima, ali i kreativnoj ideji dovođenja deva u Đurđevac koja je gradu osigurala veću vidljivost i promociju.

Deve su bile spremne za poziranje pa je nastala zanimljiva galerija fotografija: