Đurđevac poklonio besplatno klizanje svim osnovnoškolcima županije


Petak, 29. prosinca 2017.

Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca osigurali su besplatno klizanje kao blagdanski poklon svim učenicima osnovnih škola s područja Koprivničko - križevačke županije.

U svrhu brže i lakše podjele ulaznica za klizanje poslan je poziv svim ravnateljima osnovnih škola s područja županije da preuzmu ulaznice i organiziraju podjelu svojim učenicima kako bi oni s roditeljima u ovo blagdansko vrijeme posjetiti Advent u Đurđevcu i naučiti klizati.

- Svaki učenik ima tri besplatna sata što je dovoljno da se nauči klizati, a roditelji koji se ipak ne odluče za klizanje mogu uživati u degustaciji kuhanog vina i domaćih kobasica na Trgu sv. Jurja. Klizalište je otvoreno do 16. siječnja svaki dan tako da svi mogu naučiti klizati, a u slučaju dobre vremenske prognoze moguće je i produljenje trajanja ledene zabave- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Uskoro se očekuje da i ostale škole preuzmu svoje karte. Dodatne informacije o preuzimanju karata potražite na web stranicama svojih škola.

Do sada su svoje karte preuzele:

  • Osnovna škola Molve,
  • Osnovna škola Ferdinandovac,
  • Osnovna škola Profesor Blaž Mađer Novigrad Podravski i
  • Osnovna škola Petar Preradović Pitomača.