Đurđevac poklonio besplatno klizanje svim osnovnoškolcima okolnih općina


Četvrtak, 5. prosinca 2019.

Grad Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca osigurali su besplatno klizanje kao blagdanski poklon svim učenicima škola s područja okolnih općina.

Povodom blagdana Svetog Nikole ulaznice za školarce podijelit će se osnovnoj školi u Molvama, Virju, Novigradu Podravskom, Goli, Kalinovcu, Ferdinandovcu, Novom Virju i Kloštru Podravskom

U svrhu brže i lakše podjele ulaznica za klizanje ulaznice će biti predane ravnateljima osnovnih škola koji će s razrednicima organizirati podjelu svojim učenicima kako bi oni s roditeljima u ovo blagdansko vrijeme posjetiti Advent u Đurđevcu i naučiti klizati.

- Svaki učenik ima tri besplatna sata što je dovoljno da se nauči klizati, a roditelji koji se ipak ne odluče za klizanje mogu uživati u degustaciji kuhanog vina i domaćih kobasica ispred utvrde Stari grad. Klizalište je otvoreno do 15. siječnja svaki dan tako da svi mogu naučiti klizati stoga pozivamo svu djecu i roditelje da iskoriste ovo blagdansko vrijeme i posjete Advent u Đurđevcu, pridruže se ledenoj zabavi i okušaju se u klizanju- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.