Đurđevačke deve i životinjska ekipa s veseljem čekaju prve posjetitelje


Srijeda, 3. lipnja 2020.

Đurđevačka Hrvatska sahara ovaj je tjedan ponovo počela s radom, a deve i njihova životinjska ekipa jedva čekaju prve posjetitelje.

– Deve i sve druge životinje su žive i zdrave, osjećaju se super i spremne su za nove izazove – rekao je timaritelj Damir Hodalić, koji je cijelo vrijeme brinuo o životinjama. Osim magaraca, koza, zečeva, kokoši, ovci, vijetnamskog praseta te ljama, u Saharu su stigle i male guske i cijelo jato bisernica, a svoje predivno perje pokazat će vam paunovi.

No najveću pažnju ipak plijene deve Đurđica, Dina, Tomica i Romeo koje ne mogu dočekati prve posjetitelje. Sahara je sa svojim mini životinjskim parkom prava turistička atrakcija koja svakodnevno privlači sve više posjetitelje iz cijele Hrvatske.

Zanimljive trenutke iz života deva možete pratiti i na Facebook stranici Šaptači devama na kojoj njihovi timaritelji redovito objavljuju video sadržaj i fotografije umiljatih i nestašnih deva. Svi koji žele posjetiti veselu životinjsku ekipu iz sahare mogu to učiniti svakim danom, vikendima i blagdanima od 10 do 18 sati.

Ulaznice se prodaju u utvrdi Stari grad, a uz kupljenu ulaznicu ostvaruje se popust od 5 posto na cijene pića i dnevnog menija u Restoranu i pivnici Stari grad.