Đurđevačkim mališanima osigurano ljetovanje u Valamarovim resortima


Srijeda, 10. svibnja 2017.

Uz pomoć Grada Đurđevca, Udruga udomitelja Osmijeh i Udruga Roma Sve se može kad se hoće prijavile su se na natječaj Tisuću dana na Jadranskom moru putem kojeg Valamar Riviera osigurava ljetovanje za djecu u trajanju od tri do pet dana u jednom od svojih hotela.

Udruga udomitelja će 40 svojih štićenika voditi u Dubrovnik na pet dana dok će Udruga Roma 20 učenika 5. i 8. razreda voditi u Valamarove hotele u Istri. Osim ove dvije udruge, i Udruga Mali princ je putem ovog natječaja osigurala ljetovanje za svoje članove unutar iste grupacije.

Cilj projekta je pružanje pomoći i podrške djeci koja su bez odgovarajuće obiteljske skrbi, djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci koja imaju zdravstvene poteškoće. Njima će se na ovaj način omogućiti nezaboravno ljetovanje, a koje će neki od njih možda iskusiti po prvi puta u životu. Također se ovim putem promovira turistička i kulturna ponuda Republike Hrvatske koja svakako obiluje predivnim krajolicima i mjestima u kojima će naši mališani uživati i gdje će imati priliku naučiti nešto novo.