Đurđevčani uživali u spektakularnim koncertima Opće opasnosti i Autoputa


Nedjelja, 3. rujna 2017.

Ovaj vikend obilježili su spektakularni koncerti i natjecanja u obaranju ruke i ispijanju piva.

U subotu u Sportskoj dvorani Strukovne škole prvo se održalo natjecanje u ispijanju pive- Megdan beer tournament. Natjecanje je okupilo brojne ljubitelje piva i znatiželjnike, a natjecanju je pristupilo 10 kandidata koji su uspjeli proći teške kvalifikacije. U treći krug ušlo je samo osam kandidata, a pobjednikom je proglašen Stjepan Oršoš koji je pola litre pive popio u nevjerojatnih 3,49 sekundi.

Nakon ispijanja pive uslijedilo je natjecanje u obaranju ruke- Megdan muscle tournament. U kategoriji žena  u revijalnom dijelu sudjelovale su dvije natjecateljice. Apsolutna pobjednica u obaranju ruke je prvakinja Mihaela Kogl. Dok je u muškoj ekipi u obaranju desne ruke uvjerljivo pobijedio Marijan Harč iz Križevaca koji je profesionalac, ali moramo pohvaliti i naše amatere koji su unatoč svom prvom natjecanju pružili snažan otpor.

Koncertna poslastica za kraj vikenda bio je nastup Autoputa i Opće opasnosti koji su napunili dvoranu Strukovne škole, a brojna publika je uglas pjevala i plesala uz poznate hitove do kasno u noć.