Grad Đurđevac: pozivamo roditelje djece koja nisu upisana niti u vrtić niti u školu da na trgu podignu besplatne karte za klizanje


Utorak, 22. prosinca 2020.

Još je prošli tjedan na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu otvorena ovogodišnja sezona klizanja, a prvi su na klizaljke stali brojni mališani iz grada Đurđevca i prigradskih naselja.

Klizanje je besplatno za svu djecu s područja Đurđevca koja se mogu jednom dnevno klizati besplatno, a za djecu iz okolnih općina osigurana je gratis karta za tri posjeta. Besplatne karte djeci su podijeljene u školama i vritću, te ovom prilikom pozivamo roditelje djece koja nisu upisana niti u vrtić niti u školu s područja grada Đurđevca da na Trgu sv. Jurja u turističkoj kućici uz predočenje svoje osobne iskaznice podignu besplatnu kartu za klizanje.

Rad klizališta je organiziran sukladno propisanim mjerama i preporukama za rad klizališta na otvorenom od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo uz napomenu da je klizanje na vlastitu odgovornost. Svi klizači obavezni su nositi kapu i rukavice te se pridržavati propisanih mjera kao što je održavanje socijalne distance, dezinfekcija ruku, nošenje maske, uz mjerenje temperature i popis evidencije koje će voditi djelatnici na klizalištu sukladno preporukama.

Cijena klizanja je 10,00 kn, a najam klizaljki 5,00 kn. Djeca s područja grada Đurđevca imaju dnevno 30 minuta gratis klizanja.

Na atraktivnom klizalištu veličine 375 m2, brojni školarci, vrtićarci, ali i ostali građani i gosti moći će uživati sve do 17. siječnja 2021. godine.