Grad Đurđevac: roditelji oslobođeni plaćanja vrtića za vrijeme dok djeca nisu boravila u vrtiću


Četvrtak, 28. svibnja 2020.

Za vrijeme trajanja posebnih okolnosti uvjetovanih pandemijom virusa COVID 19 te obustave redovitog rada Dječjeg vrtića Maslačka, a zbog čestih upita još jednom podsjećamo roditelje da je regulirana cijena vrtića i to na način da je:

  • za mjesec ožujak 2020. godine umanjen iznos od 50% cijene koju roditelji/skrbnici plaćaju za boravak svog djeteta u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Đurđevac, a za one roditelje koji su uslugu boravka djeteta u vrtiću uplatili prema dobivenim uplatnicama za ožujak 2020.godine, plaćeni iznos prenesen je u prvi sljedeći mjesec u kojem će se obračunavati usluga boravka.
  • za razdoblje od travnja 2020.godine pa sve do ponovne uspostave redovnog rada dječjeg vrtića roditelji/skrbnici čija djeca nisu polazila dječji vrtić u cijelosti su oslobođeni plaćanja participacije za boravak djeteta u vrtiću.

S danom 25. svibnja godine Dječji vrtić Maslačak Đurđevac krenuo je s redovnim radom, te će se i usluga boravka djeteta u dječjem vrtiću obračunavati na način kako je to bilo i prije nastupanja privremene obustave rada.

Za djecu za koju roditelji odluče da niti nakon uspostave redovnog rada dječjeg vrtića neće polaziti dječji vrtić, naplatiti će se usluga čuvanja mjesta djetetu u vrtiću za mjesece koje dijete neće polaziti vrtić u iznosu od 250,00 kuna mjesečno.