Ivan Juričić novi predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca


Subota, 30. prosinca 2017.

Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca od jučer ima novog predsjednika. Riječ je o Ivanu Juričiću, aktualnom predsjednik Karate kluba Đurđevac.

Na izbornoj sjednici ZSU osim predsjednika izabrani su članovi upravnog i nadzornog odbora. Za članove Upravnog odbora imenovani su Ivan Juričić, Darko Lacković, Rajko Gašparić, ivica Vrabec, Ivica Radman, Đuro Fusić i Đuro Tomrlin, a za članove Nadzornog odbora imenovani su Dajana Milodanović, Ignac Maletić i Saša Deak.

Na sjednici su sva izviješća kao i plan rada Zajednice za 2018. godinu jednoglasno usvojeni.

Na imenovanju novom predsjedniku je prvi čestitao gradonačelnik Hrvoje Janči koji mu je poželio puno uspjeha u radu te je pohvalio i iznimno uspješni, dosadašnji rad zajednice i rad i trud naših sportaša kojih svaku godinu ima sve više, te koji ostvaruju vrhunske rezultate u Hrvatskoj i inozemstvu.

Jura Tomrlin, bivši predsjednik ZSU pozdravio je sve okupljene te se ukratko osvrnuo na sve ostvarene uspješne rezultate i projekte zajednice i za kraj se svima zahvalio na dobroj suradnji i potpori tokom godine, a novom predsjedniku poželio je puno sreće i još više uspjeha u radu.

Zahvaljujući članovima Skupštine na ukazanom povjerenju novi je predsjednik istaknuo zadovoljstvo što su ga izabrali ljudi koji većinom vode svoje sportske klubove i koji jako dobro znaju koliko je izazovno danas voditi neki sportski kolektiv. Kao glavne zadatke i ciljeve istaknuo je da sportašima treba omogućiti bavljenje sportom u što boljim uvjetima, a Grad na tome intenzivno radi, primjer je naš ŠRC.

-Vjerujem da smo kroz zajednicu uveli reda u sport na području grada, te nitko od nas nije ovdje iz zbog vlastitih interesa. Svi smo dobro situirani i uspješni u svom poslu izvan sporta i vjerujem kako ćemo i dalje nastaviti raditi na dobrobit sporta. Izdvajanje za sport je i izdvajanje za budućnost djece koja iz sportaša izrastaju u zdrave i radno sposobne ljude- rekao je predsjednik Ivan Juričić.