Kockice predložile gradonačelniku što nam sve još treba u Đurđevcu


Utorak, 24. travnja 2018.

Povodom obilježavanja Dana grada djeca iz vrtićke skupine Kockice došla su u Gradsku upravu na zajedničko druženje s gradonačelnikom, te su mu tom prilikom čestitala dan našega grada uz pjesmu Naš je Maslačak šarenih boja.

Tom prilikom vrtićarci su gradonačelniku poklonili plakat koji su sami nacrtali, a koji prikazuje grad Đurđevac. Plakat su nazvali Grad Đurđevac- kružni tok jer kako kažu naš grad ima puno kružnih tokova pa su oni nacrtali jedan veliki u središte su smjestili utvrdu stari grad s pjetlom i Hrvastku saharu s devama. Svako je djete iz skupine crtalo jedan dijelić slike pa je tako na plakatu svoje mjesto pronašao vrtić, škola, Gradska uprava, željeznički koldvor, crkva, park, hotel i druge ustanove.

Na pitanje gradonačelnika što još nedostaje Đurđevcu djeca su dala kreativne odgovore, pa bi tako Đurđevcu trebao jedan veliki bazen, cirkus s krokodilima, još više drveća, veliki TV na trgu, više slastičarnica, kino s crtićima, a želja im je da se u gradu nitko ne tuče.

Kako su zaključili gradonačelnik donosi neke važne odluke za grad, a odluke koje su se njima najviše svidjele odnose se na klizalište, dolazak deva i obnovu vrtićkih prostorija.

Tu je bilo svakakvih i malih i velikih želja, ali gradonačelnik je obećao da će pokušati ispuniti njih čim više, te se zahvalio malim predlagateljima na svim iznesenim prijedlozima. 

Na kraju druženja svi zajedno su se počastili grickalicama i sokovima.