Komunalne usluge započele s prodajom jednogodišnjeg bilja i trajnica iz vlastitog uzgoja


Četvrtak, 18. svibnja 2017.

Komunalne usluge Đurđevac započele su s prodajom trajnica i jednogodišnjeg bilja iz vlastitog uzgoja koje možete kupiti po vrlo pristupačnim cijenama u novom rasadniku - pokraj Gradskog groblja u Đurđevcu - ulaz od parkinga.

Nudi se 25 vrsta trajnica - cjenik pogledajte na slici u privitku.

Cvijeće možete razgledati i kupiti svakodnevno u vremenu od 08,00 - 15,00 sati, a dežurni zaposlenik vam je dostupan na broju telefona 098/947-5565.

Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. su u suradnji s Gradom Đurđevcom realizirale ovu investiciju te zasadile rasadnik ukrasnog bilja koji se sastoji od vanjskih površina pod nasadom te od površine pod plastenikom koja je moderno opremljena stolovima za navodnjavanje te strojem za topli zrak za slučaj hladnijeg vremena.

U proizvodnji sadnica korištenje kemijskih sredstava je minimalno, gotovo zanemarivo.

Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. su donirale prve trajnice gradskoj ustanovi - Dječjem vrtiću '' Maslačak '' - koje će krasiti njihov vrt, a uskoro slijedi donacija i drugim gradskim ustanovama.

Dođite i odaberite trajnice, a njihov dobar odabir vrlo brzo stvara na zasađenoj površini finu teksturu i sklad boja, listova i cvjetova koji će privlačiti poglede znatiželjnih mjesecima. Radujemo se Vašem dolasku te sugestijama i komentarima.

Komunalne usluge i Grad Đurđevac su ponosni što se ovime daje doprinos našem lijepom gradu.