Koncertni spektakli u Đurđevcu za Picokijadu: Picoke i njihove goste zabavljat će popularni Jole, Vatra i grupa Magazin


Subota, 1. lipnja 2019.

Sve posjetitelje 51. Picokijade u Đurđevcu i ove godine osim atraktivnog i nezaboravnog scenskog prikaza obrane Đurđevca od Osmanlija i bogate kulturne te eno-gastronomske ponude očekuju i koncertni spektakli.

Picokijada se tradicionalno održava zadnji vikend u mjesecu lipnju, a publiku će prvu večer točnije u petak rasplesati i raspjevati popularna grupa Magazin koja će nastupiti na maloj pozornici Starog grada te tako pravom feštom otvoriti vikend jedne od najvećih i najposjećenijih manifestacija Središnje Hrvatske.

Koncert je na rasporedu u petak 28. lipnja u 21 sat, a u subotu slijedi središnji dio manifestacije spektakularni scenski prikaz Legende o Picokima. Legenda je na programu od 21,30 sati, a nakon legende u ponoć sa subote na nedjelju uzavrelu će atmosferu dodatno zagrijati koncert Vatre.

Posljednjeg dana, u nedjelju na rasporedu je koncert megapopularnog Joleta. Vjerujemo da će Jole, miljenik ženskog dijela publike hitovima zabaviti i mlade i stare podno utvrde Stari grad, a sve će krenuti oko 21 sat. Picokijadu će zatvoriti hitovi: Duša od papira, Ja ti mogu biti tata, Kada žene tulumare, Nije muško, Otvori mi draga i mnogi drugi.

Bogat i raznovrstan program ovogodišnje Picokijade, kao i brojni noviteti te sponzori biti će predstavljeni na konferenciji za medije u utorak, 4. lipnja u utvrdi Stari grad.

Foto: facebook Joško Čagalj Jole