Kulturno ljeto u Đurđevcu: Zecimir zabavio najmlađe, a Štampar za kraj vikenda nasmijao one malo starije


Utorak, 21. kolovoza 2018.

I ovaj su vikend Đurđevčani, ali i brojni gosti u sklopu Kulturnog ljeta uživali u filmskim projekcijama, ali i u stand up show-u poznatog Vlatka Štampara .

U petak je u Domu kulture za najmlađe prikazan animirano-igrani film za djecu Petar Zecimir koji je na projekciju privukao najmlađe građane, njihove roditelje, te bake i djedove.

Subota je bila rezervirana za ljetno kino ispred utvrde Stari grad gdje je prikazan poznati mjuzikl Najveći showman.

Za kraj vikenda, te završetak Festivala Marinko Ivanišević za publiku je pripremljen stand up koji dokazano u Đurđevcu privlači najviše publike. Tako se u prepunom Domu kulture tražilo mjesto više za stand up nastup Vlatka Štampara koji je do suza nasmijao okupljenu publiku.

Publika je ovom prilikom mogla saznati što je “ŠTAMPARSKA GREŠKA”? Show se sastojao od kombinacija brutalnih, iskrenih i pomalo crnih fora, fora koje je Štampar smatrao greškama.

Program Kulturnog ljeta u Đurđevcu nastavlja se već idući vikend, a na programu je nastup TS Danguba u petak u 21,00 sat na terasi caffe bara Kaktus i Gradske kavane, a za nedjelju je pripremljena još jedna poslastica za filmoljupce podno utvrde, a radi se o filmu The Dark Tower.