Aktivnosti usmjerene privlačenju investitora


Nedjelja, 2. svibnja 2021.

U petak, 23. travnja, na Dan Grada Đurđevca održan je okrugli stol na temu Stvaranje pozitivnog investicijskog okružja i financiranje ulaganja u Sjevernoj Hrvatskoj na kojem je kao primjer dobre prakse u poticanju investicija predstavljeno i ulaganje u Poduzetničku zonu A-sjever. Projekt ulaganja u izgradnju infrastrukture predstavila je pročelnica UO za razvojne projekte Grada Đurđevca, Silvija Lukačin, zajedno s pogodnostima i olakšicama koje čekaju investitore u zoni A-sjever.

Boje Đurđevca branio je i direktor tvrtke Bauwerk Boen, gospodin Igor Benaković, kao dobitnik Special Lider invest 2020.– posebne nagrade stručnog odbora za kontinuirano ulaganje. Kao panelisti na okruglom stolu sudjelovali još su sudjelovali pročelnik UO za upravljanje imovinom i gospodarstvo Grada Varaždina Tomislav Bogović, ravnateljica Uprave za gospodarske poslove i razvojnu suradnju Ministarstva vanjskih i europskih poslova Ivana Živković, direktor prodaje Biovitalis Stjepan Kolednjak, predsjednik uprave tvrtke Mobilisis Krešimir Meštrić te moderator tvrtke Lider media Ivan Meštrović.

Na Lider media YouTube kanalu možete pogledati cijelu snimku okruglog stola: https://www.youtube.com/watch?v=0ie0I1vnoIY