Nastupima TS Mjesečina i Brkova obilježen drugi tjedan Glazbenog ljeta


Ponedjeljak, 14. kolovoza 2017.

Nastupom TS Mjesečina u tamburaškoj večeri započeo je drugi tjedan Glazbenog ljeta u Đurđevcu 2017. Dečki iz TS Mjesečina na terasi Gradske kavane i caffe bara Kaktus izvodili su pjesme različitih žanrova - od popa i rocka preko zabavnih i popularnih starogradskih pjesama, izvornih tamburaških te skladbi iz svih dijelova Hrvatske što je potaknulo prisutne da zapjevaju i zaplešu.

Zaljubljenici u brzinu i motore mogli su pak u subotu uživati na tradicionalnom moto susretu koji je i ove godine u Boriku organizirao Grad Đurđevac, Turistička zajednica i Moto klub Legenda. Ulašteni motori, njihova buka i glasna rock-glazba u Borik je privukla i velik broj domaćih znatiželjnika. Spektakularni koncert ove godine su održali Crna točka, Autoput i popularna grupa Brkovi koji su oduševili zaljubljenike u motore i rock glazbu.

Idući tjedan nastavlja se program Glazbenog ljeta. U petak, 18. kolovoza na Trgu sv. Jurja održat će se retro večer uz pjesme The cat paws-a i Big old banda, a u subotu u atriju Staroga grada će nastupiti Jasmin Burek te začiniti večer sevdaha. U nedjelju, 20. kolovoza publika će moći uživati u izvedbama vokalnih sastava ŽVS Katarine, ŽVS Đurđevčice, Glazbenog sastava Gorbonuk i Zbora umirovljenika Umirovljenik.