Nova godina već stigla za najmlađe u Đurđevcu: Djed Božićnjak, youtuberi i dnevni vatromet oduševili mališane


Ponedjeljak, 31. prosinca 2018.

Ispred utvrde Stari grad u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održana je podjela poklona uz nastup polaznika vrtića Maslačak.

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je svima poželio sretnu Novu godinu, a svim mališanima je preporučio da i iduće godine budu dobri kao i ove tako da nam Djed Božićnjak dođe i slijedeće godine te da nam donese ljepše vrijeme.

Dolazak Djeda Božićnjaka i njegovih pomoćnika vilenjaka ispred Staroga grada željno su dočekala brojna djeca. Roditelji, bake, djedovi i svi prisutni za vrijeme trajanja programa mogli su obići i kupiti blagdanske ukrase i delikatese iz bogate ponude Podravinoteke. Nakon podjele poklona Djed Božićnjak se nastavio družiti s djecom uz zajedničko fotografiranje.

Iznenađenje su bile JOOMBOOS YOUTUBE TEEN ZVIJEZDE s kojima su djeca dočekala prvu dječju Novu godinu organiziranu ispred utvrde u Đurđevcu. Nakon odbrojavanja točno u podne na oduševljenje najmlađih ispucan je dnevni vatromet u šarenim bojama.

Želja organizatora je da dječji doček Nove godine postane tradicija, a sve kako bi se usrećilo najmlađe s područja Grada Đurđevca i prigradskih naselja.