Novogodišnji malonogometni turnir osvojila ekipa Luxury stone design


Ponedjeljak, 9. siječnja 2023.

Utakmicama polufinala i finala završen je Novogodišnji malonogometni turnir Đurđevac Open kojeg je organizirala Turistička zajednica Grada Đurđevca u suradnji s Gradom Đurđevcom, tvrtkom Stari grad d.o.o. i Nogometnim klubom Graničar. Ove godine se 9 ekipa borilo za vrijedne nagrade osigurane od strane organizatora.

Unatoč prohladnijem vremenu, pred mnogobrojnom publikom, na stadionu ŠRC-a u Đurđevcu igralo se u odličnoj i napetoj nogometnoj atmosferi do samog kraja. Iskusna ekipa nogometnih znalaca Luxury stone design odnijela je titulu Novogodišnjeg turnira. U finalu je Luxury stone design sa 7:4 nadigrao ekipu Caffe bar Kaktus/Cvjećarnica Da-ma.

U susretu za treće mjesto Vina Ban su s 4:1 pobijedila Dugu II. Najbolji igrač turnira je Denis Bartolec (Luxury stone design), strijelac Hrvoje Bači (Caffe bar Kaktus/Cvjećarnica Da-ma), a vratar Ivano Milošević (Vina Ban). Za pobjedničku momčad Luxury stone design nastupili su: Karlo Slukić, Stjepan i Marin Šinjori, Tom Koščak, Ivan Vađunec, Denis Bartolec, Sanjin Strajnić, Vedran Kovač, Mihael Mlinarić i Antonijo Merkaš.

Foto: Podravski list