Obavijest vlasnicima klijeti i zemljišta: davanja prema Gradu umanjiti će se za iznos sufinanciranja nakon izvedenih radova


Ponedjeljak, 1. srpnja 2019.

Obavještavaju se vlasnici zemljišta i klijeti na vinogradarskim području gdje su planirani, a nisu još izvedeni radovi na uređenju i asfaltiranju odvojaka da će se njihove obveze prema Gradu za komunalnu naknadu i druga davanja umanjiti tek nakon što se radovi izvedu.

Svi oni koji su već sada uplatili svoj udio u financiranju asfaltiranja dobit će rješenje o oslobođenju kada završe radovi na njihovoj dionici. U sufinanciranje su se uključili brojni vinogradari i poljoprivrednici, te su sve dionice gdje je sakupljeno dovoljno sredstava asfaltirane. Pri završetku je i projekt kojim se asfaltirala cesta koja povezuje Mičetinac i Čepelovac.

O povezivanju goričkih puteva na području grada se govorilo godinama, a sada je to učinjeno. Vinogradari su složni da se njihovo ulaganje u asfaltiranje višestruko isplatilo.

Goričke puteve ne koriste samo brojni vinogradari i poljoprivrednici već i rekreativci, biciklisti, te zaljubljenici u prirodu, a asfaltirani put će olakšati i dolazak organiziranih tura autobusima do brojnih vinarija.

Ovim putem pozivaju se i ostali vinogradari i vlasnici oranica koji još nisu uplatili svoj udio da to učine kako bi mogli krenuti radovi na preostalim odvojcima.

Podaci o vlasnicima koji su zainteresirani za suradnju prikupljaju se na broj telefona 048/811-052 ili e-mail: grad@djurdjevac.hr.