Objavljen Javni natječaj za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje


Ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Grad Đurđevac objavio je Javni natječaj za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Đurđevca.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu, koji se preuzima, kao i pripadajuće izjave, neposredno u Đurđevcu u prostorijama Gradske uprave Grada Đurđevca na adresi Stjepana Radića 1, radnim danom od 08,00 do 16,00 sati i  na web stranici Grada: www.djurdjevac.hr za vrijeme trajanja Javnog natječaja.

Podnositelji zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje podnose zahtjev s priloženom dokumentacijom zaključno s 16. lipnja 2017. godine, putem pošte ili osobno u prostorije Gradske uprave Grada Đurđevca.

Javni natječaj objavljen je i na oglasnoj ploči Grada Đurđevca, u Podravskom listu i na web stranici Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Sve informacije i odgovore na pitanja možete dobiti na telefon: 048/811-052 ili putem e-maila grad@djurdjevac.hr .

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.

Grad Đurđevac osigurati će građevinsko zemljište u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu, uređenje komunalne infrastrukture i priključke na komunalnu infrastrukturu. Također je izrađen i glavni projekt, te ishođena građevinska dozvolu za prvu zgradu koja će imati 12 stanova.

Javni natječaj i sve potrebne obrasce za prijavu možete naći u nastavku teksta.