Održan koordinacijski sastanak s Udrugama o preuzimanju računovodstvenih usluga


Srijeda, 22. travnja 2015.

Od dana 01. svibnja 2015. godine Upravni odjel za gospodarstvo, financije i razvojne projekte Grada Đurđevca uvodi odsjek koji će pružati računovodstvene usluge za neprofitne organizacije s područja Grada Đurđevca. Vođenje navedenih usluga obavljat će se bez naknade.

Uvodni sastanak koordinacije o preuzimanju računovodstva održan je 21. travnja 2015. godine u maloj vijećnici Grada Đurđevca.

Udruge su se na koordinacijski sastanak odazvale u velikom broj, te je interes da Grad preuzme njihove računovodstvene usluge iskazalo već nekoliko Udruga.

Očekuje se i daljnje ugovaranje pružanja računovodstvenih usluga za neprofitne organizacije s područja Grada Đurđevca, od strane Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i razvojne projekte Grada Đurđevca.

Sastanak s udrugama i prezentaciju održao je Dražen Krčmar, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i razvojne projekte Grada Đurđevca. Prezentaciju možete pogledati u priloženom linku.

UDRUGE GRADA ĐURĐEVCA

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti putem e-maila udruge@djurdjevac.hr ili osobnim dolaskom u prostorije gradske uprave grada Đurđevca.