Osnovna škola Đurđevac: smjernice roditeljima i učenicima za održavanje nastave


Srijeda, 18. ožujka 2020.

Poštovani roditelji i učenici,

u Osnovnoj školi Đurđevac redovno se provodi nastava preko online sustava, a svi su učitelji uspješno testirali sustave komunikacije s roditeljima i učenicima.

Učenici razredne nastave svaki će dan dobiti od učiteljica radne materijale i upute za samostalan rad te će u svojem domu prioritetno izvršavati svoje obveze koje su zadane. Ukoliko bude vremena, učenici mogu pogledati i materijale koje je pripremilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, te sudjelovati u radu, ako to žele i imaju slobodnog vremena.

Učenici predmetne nastave također trebaju pratiti svoje virtualne učionice i e-mail adrese na kojima dobivaju radne materijale i upute od strane učitelja.

Učitelji predmetne nastave će prema rasporedu sati biti online i dostupni za aktivnosti s učenicima u virtualnim učionicama. Proces poučavanja ovisi o svakom od učitelja, a svi nastavni materijali će učenicima biti trajno dostupni u virtualnoj učionici.

-U prvih nekoliko dana prijavljene su manje poteškoće u radu, a sve vas molimo da nas na vrijeme upoznate s problemima kako bi ih što prije otklonili. Učenicima koji imaju poteškoća sa spajanjem u virtualne učionice savjetujemo da se obrate razrednicima koji će pomoći kod problema- poručio je ravnatelj Danijel Domišljanović.

Za sve ostale informacije molimo da kontaktirate razrednike ili se obratite na e-mail škole: ured@os-djurdjevac.skole.hr

Želimo vam puno strpljenja i uspjeha u novim online izazovima.