Počinju radovi na izgradnji ŠRC-a


Petak, 27. siječnja 2017.

Od idućeg tjedna započinju radovi prve faze uređenja Športsko-rekreacijskog centra u Đurđevcu. Na natječaju za izvođača radova najpovoljniju ponudu od 8,30 mil. kuna dala je tvrtka Elektrocentar Petek, dok je prema javnoj nabavi ukupna vrijednost radova bila procijenjena na 9,1 mil. kuna.

Danas je u knjižnici održan sastanak s izvođačima radi dogovor oko početka izgradnje. Prva faza izgradnje obuhvaća izgradnju novog objekta sa svlačionicama, kulupskim prostorijama, ugostiteljskim sadržajem i tribinama.

Na sastanku je dogovoreno da će se započeti sa radovima na iskopu terena za izradu posteljice novog stadiona, a izvođač radova nakon uvođenja u posao ima rok od četiri mjeseca za dovršetak svih planiranih radova.

Ranije su nabavljeni kontejneri koji služe kao svlačionice i klupske prostorije za članove NK Graničara, Škole nogometa i sve one koji koriste igralište sve do izgradnje novih prostorija, a nakon izgradnje ŠRC-a kontejneri će biti premješteni u Čepelovac te će poslužiti kao svlačionice za NK Vinogradar.