Pokrenut postupak javne nabave za izgradnju višestambene zgrade na Radničkoj cesti


Ponedjeljak, 12. ožujka 2018.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama je na stranicama elektroničkog oglasnika javne nabave objavila poziv za prethodno savjetovanje za izgradnju prve višestambene zgrade na Radničkoj cesti u Đurđevcu.

Savjetovanje traje tjedan dana, te će se nakon obavljenog savjetovanja raspisati javna nabava za odabir izvođača radova. S obzirom da postupak javne nabave s rokom mirovanja traje oko mjesec dana, očekuje se da će radovi na izgradnji krenuti već u svibnju.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.

Grad osigurao besplatno zemljište i  besplatni komunalni doprinos te će se za taj dio umanjiti i konačna cijena za stan budućim vlasnicima.

Zainteresirani za kupnju stanova mogu se i dalje javljati, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi grad@djurdjevac.hr.