Pop rock hitovi i zvuci gitare u Stari grad privukli brojnu publiku


Ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Ovu subotu u atriju Starog grada Đurđevčani i njihovi gosti su pjevali i plesali uz poznate pop rock hitove u izvedbi Lu Jakelić & The Boys band, a nakon koncerta mogli su uživati u spektakularnoj multimedijalnoj interpretaciji Legende o Picokima na zidinama utvrde Stari Grad.

Nedjelja je bila rezervirana za ljubitelje klasične glazbe koji su mogli uživati uz zvukove gitare  gitarističkog virtuoza Nevena Hrustića.

Prvi vikend u rujnu, 1. rujna s početkom od 19 sati na Trgu svetog Jurja održava se Megdan beer tournament - kvalifikacije za natjecanje u ispijanju pive, a nakon kvalifikacija nastupaju: Pravila igre i Enigma band.

U subotu 2. rujna od 10 sati kod Utvrde Stari grad se održava Megdan kids tournament - natjecanje djece u starinskim sportovima i dječjoj alci. Isti dan s početkom u 19 sati na Trgu svetog Jurja održava se Megdan beer tournament - finalno natjecanje u ispijanju pive i Megdan muscle tournament - natjecanje u obaranju ruke. Nakon natjecanja nastupat će grupa Autoput nakon koje slijedi koncert Opće opasnosti.