Popularni Vlatko Štampar sa pričama o Odraslosti do suza nasmijao publiku u atriju utvrde Stari grad


Subota, 3. kolovoza 2019.

Đurđevački Summer Cock festival otvoren je na najbolji mogući način i to stand up komedijom u izvedbi Vlatka Štampara.

Nakon rasprodanih stand up showova Štamparska greška i Bratec je trd  poznati stand-up komičar Vlatko Štampar je u petak sa pričom o Odraslosti puna dva sata nasmijavao Đurđevčane i brojne goste u prepunom atriju utvrde Stari grad.

Prije godinu dana Vlatko je na velikom nastupu u Đurđevcu obećao publici da će se ubrzo vratiti– i to je i učinio. Publika je imala prilike uživati u iznimno duhovitoj večeri u kojoj su se izmjenjivale Vlatkove priče te pljesak i smijeh oduševljene publike.

Vlatko Štampar i ovog je puta Đurđevčane i ostale goste nasmijao do suza pokušavajući im objasniti što je to odraslost. Kako nakon 30. rođendana ljudi od tebe očekuju i neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao, kredit… Kako se snaći u životu, kako misle žene, muškarci, kako preživjeti dijetu, prijateljevu svadbu i ostale divne sitnice koje nam čine život lijepšim. Mnogi su se odmah nakon nastupa počeli raspitivati kada će biti sljedeći.

– Moja misija i posao je zabaviti ljude. Samo želim nasmijati ljude – rekao je za kraj Štampar, a sudeći prema pljesku – njegov cilj je uspješno ispunjen.

Subota je rezervirana za našeg poznatog cimbalista Andriju Maronića koji će u prekrasnom ambijentu atrija utvrde Stari grad u 20,00 sati publici dočarati svu raskoš umijeća sviranje cimbala. U nedjelju u 21,00 sat u dvorištu utvrde Stari grad organizirano ljetno kino na otvorenom, a prikazivat će se popularni film Venom (2018.).

Iskoristite ovaj vikend i dođite u Đurđevac te se dobro zabavite.