Grad i poduzetnici osiguravaju povoljne stanove


Srijeda, 18. svibnja 2016.

Grad Đurđevac poziva sve poduzetnike sa sjedištem i registriranom poslovnom aktivnošću na području Grada Đurđevca da riješe stambeno pitanje svojih zaposlenika kroz korištenje Mjere 12 koja omogućuje zaposlenicima kupnju stanova po povoljnim uvjetima, te da putem prijavnice dostave podatke o broju zainteresiranih zaposlenika za kupnju stana.

Ova mjera je potpuno besplatna za poduzetnike i ne stvara nikakvu obvezu. Do sada je iskazan veliki interes jer će cijena za miznositi oko 4.500 kuna za vrhunski opremljeni stan. Na ovaj način Grad Đurđevac povećava konkurentnost poduzetnika koji posluju na području Grada Đurđevca i/ili imaju zaposlenike koji imaju prebivalište ili boravište na području Grada Đurđevca.

Osobe čiji poslodavci nemaju sjedište ili radnu jedinicu na području Grada Đurđevca, a žive na području Grada Đurđevca i nemaju sređeno stambeno pitanje mogu biti korisnici ove mjera na poseban zahtjev njihovog poslodavca.

Molimo da se popunjene prijavnice šalju na mail: grad@djurdjevac.hr, a rok za prijavu zainteresiranih je 15 dana od dana objave poziva. Prijavnicu možete preuzeti u nastavku: