Zadnji tjedan za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova na Radničkoj cesti


Srijeda, 27. rujna 2017.

Grad Đurđevac i Agencija za posredovanje i pravni promet nekretnina pozivaju sve zainteresirane da se prijave na javni natječaj za kupnju stana preko programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca.

Pozivaju se svi zainteresirani kupci da svoje zahtjeve za kupnju predaju što prije jer je rok za prijavu do 30. rujna.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stambenih jedinica uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate.

Nakon iskazanog interesa APN će potpisati ugovor o zajedničkoj realizaciji projekta u kojem će Grad Đurđevac osigurat građevinsko zemljište u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu, uređenje komunalne infrastrukture i priključke na komunalnu infrastrukturu. Grad je također izradio i glavni projekt, te je ishođena građevinska dozvola za prvu zgradu koja će imati 12 stanova.

Zainteresirani također mogu dobiti sve informacije o kupnji stana na mail adresi stanogradnja@apn.hr ili na grad@djurdjevac.hr.

Javni natječaj i sve potrebne obrasce za prijavu možete naći u nastavku teksta.