Prijavite se za kupnju stana na Radničkoj cesti: u tijeku završni radovi


Petak, 7. lipnja 2019.

Nakon što je postavljena stolarija u tijeku su završni keramičarski i soboslikarski radovi na višestambenoj zgradi na Radničkoj cesti te radovi na uređenju okoliša oko zgrade.

Budući stanari već su potpisali predugovore o kupnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama, a dio stanara već je odabrao svoje stanove te redovno prate napredak radova na gradilištu.

–Nakon što se izgradi zgrada 12 obitelji će riješiti svoje stambeno pitanje. Siguran sam da će izvođač radove obaviti u roku tako da će se već u lipnju ove godine obitelji useliti u novu zgradu. Naš grad kao idealno mjesto za život prepoznaje sve više ljudi koji dolaze raditi u tvrtke na našem području, stoga nastavljamo s ovim projektom i već smo naručili projektnu dokumentaciju za drugu zgradu– rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.

Podnositelji zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje podnose zahtjev s priloženom dokumentacijom zaključno s 20. lipnja 2019. godine, putem pošte ili osobno u prostorije Gradske uprave Grada Đurđevca.

Sve potrebne obrasce za prijavu i sami tekst natječaja možete naći u nastavku teksta.