Prisjećanje na ponosne dane i naše branitelje: u subotu, obilježavanje 29. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi


Četvrtak, 15. listopada 2020.

Grad Đurđevac, Koprivničko – križevačka županija i općine Kloštar Podravski, Kalinovac, Virje, Gola, Molve i Ferdinandovac, Zapovjedništvo 105. brigade 3. bojne Đurđevac, Zapovjedništvo 58. SLAB PZO Đurđevac, 465 STRB PZO, Udruga branitelja MUP-a i HVIDRA Đurđevac, pozivaju sve branitelje i članove obitelji poginulih branitelja te ostale građane da dođu na Svečano obilježavanje 29. obljetnice podravskih braniteljskih postrojbi.

Program počinje u subotu, 17. listopada 2020. godine polaganjem vijenaca kod Križa života na Gradskom groblju u Đurđevcu u 13,00 sati, a nakon polaganja vijenaca održat će se sveta misa u Crkvi svetog Jurja u Đurđevcu u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu. Nakon svete mise organizirana je proslava na Lovačkom domu Jelen u Mičetincu s početkom u 15,00 sati, a nakon svečanog dijela druženje će se nastaviti uz prigodni zabavni program.

Zajedničkim okupljanjem i druženjem, želimo se prisjetiti na teške, ali ponosne dane hrvatske povijesti i svečano proslaviti obljetnicu.