Raspisan javni poziv: postani i ti turistički vodič


Ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Turistička zajednica Grada Đurđevca u suradnji s Gradom raspisala je javni poziv za iskazivanje interesa za školovanje turističkih vodiča, a trošak školovanja u cijelosti će pokriti Grad  i Turistička zajednica.

Na ovaj način Đurđevac će dobiti nove turističke vodiče koji će doprinijeti da turizam dosegne višu razinu, a da će biti potrebe za njihovim angažmanom potvrđuje sve više dolazaka turističkih grupa.

-Grad Đurđevac - Grad Picoka i Europska destinacija izvrsnosti (EDEN destinacija) ima veliki turistički potencijal u kontinentalnom dijelu Hrvatske, stoga je ovo prilika svim zainteresiranim kandidatima da se prijave na natječaj objavljen na web stranicama Grada Đurđevca. Turistički vodiči su nam doista jako potrebni. Stalno govorimo da želimo biti turistički atraktivni, što mi zapravo i jesmo, ali moramo znati i moći prezentirati tu svoju turističku atraktivnost- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Cilj projekta je educirati osobe koje bi u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Đurđevca prikupile i prezentirale sve potrebne informacije te bile u službi turističkog vođenja po gradu i okolici i na taj način upotpunile turističku ponudu grada Đurđevca.

Prijavu s motivacijskim pismom i ostalom traženom dokumentacijom potrebno je dostaviti zaključno s 26. listopada 2018. godine poštom ili osobno na adresu: Turistička zajednica Grada Đurđevca, Stjepana Radića 1, Đurđevac  ili skenirane dokumente poslati mailom na adresu tz@djurdjevac.hr

Cijeli tekst javnog poziva nalazi se u nastavku: