Škola nogometa grada Đurđevca osvojila 2. mjesto na turniru u Đurđevcu: gradonačelnik pohvalio rezultate i rad škole


Ponedjeljak, 11. ožujka 2019.

Ovaj vikend u Sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac održan je turnir za selekcije U8 u organizaciji Škole nogometa Grada Đurđevca, trenera i roditelja djece polaznika ŠNGĐ kategorije U8.

Za mlade nogometaše s tribina su vjerno i glasno navijali roditelji, djedovi i bake, prijatelji, ali i brojni ljubitelji sporta.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a turnir je osvojila ekipa Podravine iz Ludbrega, dok je drugo mjesto pripalo domaćinu ekipi NK Graničara iz Đurđevca. Treće mjesto osvojili mladi nogometaši NK Slaven Belupa iz Koprivnice. Najboljim igračem turnira proglašen je Lukas Štefanek (Podravina), naboljim strijelcem Ivano Matijašec (Podravina), a najboljim vratarem naš Luka Vokšan (Graničar).

Medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima uručili su gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić.

Gradonačelnik je čestitao svim igračima na dobroj igri i ostvarenim rezultatima te je pohvalio organizatore ovoga turnira.

-Ponosan sam što smo postali sportski grad, što naša Škola nogometa broji oko 150 polaznika koji su podijeljeni u nekoliko dobnih skupina. Smatram da Đurđevac ima kvalitetnu školu nogometa, dobre trenere i igrače koji svojim rezultatima i radom prezentiraju naš grad. Sada imamo i odlične uvjete za daljnji razvoj sporta. Izgrađen je ŠRC koji ćemo svi zajedno svečano otvoriti upravo za Dan grada, a prijavljen je i projekt izgradnje teniskih terena i objekata za Teniski klub- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Polaznici Škole nogometa Grada Đurđevca jedva čekaju lijepo vrijeme, treninge na otvorenome i presvlačenje u novim svlačionicama na ŠRC-u.

Za ekipu NK Graničara nastupili su igrači -  Vokšan,  Robotić, Fuček, Jušta,  Jozek, Stankir, Špoljar, Kožar i Vrabec, trener Marko Dobravec.